Kom je ook naar
onze open dagen?

Kom je ook kennismaken met het Kennemer College mavo? We openen onze deuren op verschillende momenten, zodat je lekker kunt rondkijken, interessante lesjes kunt volgen, leuke proefjes en natuurlijk veel informatie krijgt over jouw nieuwe school. Uiteraard zijn je ouders ook welkom! Daarnaast organiseren we voor je ouders nog een speciale informatieavond.

Informatiemarkt

Voor wie: ouders en leerlingen

Wanneer: donderdag 22 november 2018 om 19.00 uur

Deze avond staat de aula vol met kraampjes om ouders en toekomstige leerlingen te informeren over ons onderwijs. Er zijn leerlingen, leerkrachten, coaches en ander personeel aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden.

Open Huis

Voor wie: ouders en leerlingen

Wanneer: zaterdag 26 januari 2019 om 09.30-13.00 uur

Deze dag is de hele school open. Iedereen is welkom om door alle verdiepingen van het gebouw rond te lopen. En wij zijn allemaal aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden, ook onze leerlingen (in paarse polo’s) willen jullie graag begeleiden tijdens een rondleiding door het gebouw en de sportbox. Er is veel informatie te verkrijgen over de verschillende vakken, talentstromen, schoolreizen, sporten, dagstart/dagsluit, dyslexie, de bovenbouw en natuurlijk nog veel meer.

Informatieavond

Voor wie: ouders

Wanneer: woensdag 30 januari 2019 om 19.30 uur

Op deze avond geven we tijdens een plenaire bijeenkomst aan alle geïnteresseerde ouders informatie over onze school. Thema’s zijn o.a.: gepersonaliseerd leren, ondersteuning, naar de brugklas, dyslexie, talentstromen, mavo/havo-klassen en aanmeldingsprocedure.

Kennismakingslesjes

Voor wie: leerlingen

Wanneer: dinsdag 15 en donderdag 17 januari 2019 om 08.30-10.45 uur

Op deze dagen kun je drie verschillende lesjes bij ons volgen. De lessen worden door de docenten verzorgd. Zo kun je vast proeven aan het voortgezet onderwijs.

Kom je naar ons Open Huis op 26 januari 2019?

Meer over Open Huis