Kom je ook naar
onze Open Dag?

Kom je ook kennismaken met het Kennemer College mavo? We openen onze deuren op verschillende momenten, zodat je lekker kunt rondkijken, interessante lesjes kunt volgen, leuke proefjes en natuurlijk veel informatie krijgt over jouw nieuwe school. Uiteraard zijn je ouders ook welkom! Daarnaast organiseren we voor je ouders nog een speciale informatieavond.

Informatiemarkt

Voor wie: ouders en leerlingen

Wanneer: november 2020, aanvang 19.00 uur

Deze avond staat de aula vol met kraampjes om ouders en toekomstige leerlingen te informeren over ons onderwijs. Er zijn leerlingen, leerkrachten, coaches en ander personeel aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden.

Open Huis

Voor wie: ouders en leerlingen

Wanneer: eind januari, begin februari 2021 (van 16.00 tot 20.00 uur)

Deze avond is de hele school open, inclusief natuurlijk de vernieuwde verdiepingen. Iedereen is welkom om in alle ruimtes van het gebouw rond te lopen. En wij zijn allemaal aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden, ook onze leerlingen (in paarse polo’s) willen jullie graag begeleiden tijdens een rondleiding door het gebouw en de sportbox. Er is veel informatie te verkrijgen over de verschillende vakken, talentstromen, schoolreizen, sporten, dagstart/dagsluit, dyslexie, de bovenbouw en natuurlijk nog veel meer.

Informatieavond

Voor wie: ouders

Wanneer:  januari/februari 2021, aanvang 19.30 uur

Als aanvulling op de Open Dag geven we tijdens een plenaire bijeenkomst aan alle geïnteresseerde ouders informatie over onze school. Thema’s zijn o.a.: gepersonaliseerd leren, ondersteuning, naar de brugklas, dyslexie, talentstromen, mavo/havo-klassen en aanmeldingsprocedure.

Kennismakingslesjes

Voor wie: leerlingen van groep 8

Wanneer: medio januari 2021

Tijd: van 08.30 tot 11.00 uur.

Op deze dagen kun je verschillende lesjes bij ons volgen. De lessen worden door de docenten verzorgd. Zo kun je vast proeven aan het voortgezet onderwijs. De aanmelding gaat via de basisschool, dus geef je op bij jouw leerkracht van groep 8!
Doet jouw school niet mee? Stuur dan even een mailtje aan mevrouw Solbes.
(a.solbes@kennemercollege.nl)

Kom je naar onze mavo?

Meer over ons