Kom je ook naar
onze Open Dag?

Kom je ook kennismaken met het Kennemer College mavo? We openen onze deuren op verschillende momenten, zodat je lekker kunt rondkijken, interessante lesjes kunt volgen, leuke proefjes en natuurlijk veel informatie krijgt over jouw nieuwe school. Uiteraard zijn je ouders ook welkom! Daarnaast organiseren we voor je ouders nog een speciale informatieavond.

Direct naar…

Informatiemarkt

Voor wie: ouders en leerlingen

Wanneer: donderdag 19 november 2020, aanvang 18.30 uur

Deze avond staat de aula vol met kraampjes om ouders en toekomstige leerlingen te informeren over ons onderwijs. Er zijn leerlingen, leerkrachten, coaches en ander personeel aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden.

Open Huis

Voor wie: ouders en leerlingen

Wanneer: woensdag 20 januari 2021 (van 16.00 tot 20.00 uur)

Deze avond is de hele school open, inclusief natuurlijk de vernieuwde verdiepingen. Iedereen is welkom om in alle ruimtes van het gebouw rond te lopen. En wij zijn allemaal aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden, ook onze leerlingen (in paarse polo’s) willen jullie graag begeleiden tijdens een rondleiding door het gebouw en de sportbox. Er is veel informatie te verkrijgen over de verschillende vakken, leren leren, schoolreizen, sporten, dagstart/weeksluit, dyslexie, de bovenbouw en natuurlijk nog veel meer.

Informatieavond

Voor wie: ouders

Wanneer:  donderdag 14 januari 2021, aanvang 19.30 uur

Als voorproefje op de Open Dag geven we tijdens een plenaire bijeenkomst aan alle geïnteresseerde ouders informatie over onze school. Thema’s zijn o.a.: gepersonaliseerd leren, ondersteuning, naar de brugklas, dyslexie, talentstromen, mavo/havo-klassen en aanmeldingsprocedure.

Kennismakingslesjes

Voor wie: leerlingen van groep 8

Wanneer: medio januari 2021

Tijd: van 08.30 tot 11.00 uur.

Op deze dagen kun je verschillende lesjes bij ons volgen. De lessen worden door de docenten verzorgd. Zo kun je vast proeven aan het voortgezet onderwijs. De aanmelding gaat via de basisschool, dus geef je op bij jouw leerkracht van groep 8!
Doet jouw school niet mee? Stuur dan even een mailtje aan mevrouw Solbes.
(a.solbes@kennemercollege.nl)

Kom je naar onze mavo?

Meer over ons