E-mail en webmail

Zodra je op het Kennemer College komt, krijg je een persoonlijk e-mailadres. Dit is ook je inlognaam. Zie ook "Inloggen op de pc".

Voor e-mail maken we op het Kennemer College gebruik van Office365. Op je iPad kun gebruik maken van Outlook app. Deze gaan we in de introductieweek gezamenlijk installeren en instellen.

Als je op een pc of laptop werkt, kun je naar webmail.kennemercollege.nl. Een directe link hiervoor staat op het geeltje rechts boven aan deze site (Kennemer webmail).

Je kunt je schoolmail ook buiten school gebruiken, bijvoorbeeld als je thuis bent. Hiervoor moet je webmail gebruiken. Het adres is http://webmail.kennemercollege.nl, maar op de portal van de Mavo staat ook een directe link in het geeltje rechtsboven. Als je bovenstaand adres intypt of op de link klikt, opent het inlogscherm voor webmail (zie onder).

Om in te loggen gebruik je de inloggegevens, die je ook gebruikt om in te loggen op de pc’s op school. Deze gegevens zijn immers gekoppeld.

Voor het gebruik van e-mail geldt uiteraard dat er geen misbruik van gemaakt mag worden. Zeker als je contact opneemt met mensen buiten school, moet je je realiseren dat je uit naam van het Kennemer College mailt. En op een slechte naam zit niemand  te wachten. We rekenen dus op je gezond verstand.

Rapport ophalen

Afronding schooljaar:
Vr. 20 juli 2018

M1: 09:00 uur
M2: 09:30 uur
M3: 10:00 uur