Er is weer van alles
te beleven dit jaar

Voor de volledige jaarkalender, klik hier.

Snel naar:   JanuariFebruariMaart

Januari

17 januari 2019 Kennismakingslesjes
Zit je in groep 8? Van harte welkom! Volg de lesjes en leer onze school kennen. Zit je al op de mavo? De lessen starten vandaag om 11.40 uur.
26 januari 2019 Open Huis
Deze dag is onze hele school open. Je kunt lokalen en lesjes bezoeken, informatie krijgen over verschillende vakken, talentstromen, schoolreizen, sporten, dagstart/dagsluit, dyslexie, de bovenbouw en natuurlijk nog veel meer. Er zijn leerlingen uit de brugklas die je van alles kunnen vertellen en je kunnen rondleiden in het gebouw. Vergeet niet mee te doen aan de quizjes en geniet van de lekkere hapjes!
30 januari 2019 Informatieavond voor ouders
Op deze avond geven wij tijdens een plenaire bijeenkomst aan alle geïnteresseerde ouders informatie over onze school. U krijgt in vogelvlucht (nogmaals) alle relevantie informatie op een rij en u heeft alle gelegenheid om uw vragen stellen.
15 januari 2019 Ouderavond M2
Alle ouders van klas 2 zijn van harte welkom op deze ouderavond. U krijgt informatie over de pakketkeuze aan het eind van dit leerjaar en de aanstaande werkweek naar Weert.

Februari

11 februari 2019 COL-gesprekken
In week 7, van maandag 11 t/m donderdag 14 februari, worden de COL-gesprekken gehouden. U kunt zich daarvoor t.z.t. opgeven via de gebruikelijke inschrijfprocedure.
18 februari 2019 Voorjaarsvakantie
De voorjaarsvakantie zijn van maandag 18 t/m maandag 25 februari. De lessen starten weer op dinsdag 26 februari volgens rooster.

Maart

12 maart 2019 Studiemiddag
Vandaag is er een studiemiddag voor het personeel. De lessen vervallen vanaf 13.00 uur.
21 maart 2019 Muziekavond
De jaarlijkse muziekavond wordt vanavond gehouden in de aula en u bent daarbij van harte uitgenodigd. Voor de leerlingen van klas 3 en 4 bevat het programma praktische onderdelen van het PTA muziek; hiervoor zullen zij worden beoordeeld met een cijfer. Maar het zal vooral een leuke, muzikale avond worden en u zult trots zijn op onze leerlingen! Aanvang: 19.30 uur. Kaartverkoop via dhr. Hiemstra, de muziekdocent.
28 maart 2019 Schoolfeest
De aula wordt feestelijk aangekleed en ingericht en het thema is bepaald: het is vanavond schoolfeest! Aanvang: 19.30 uur en het duurt tot 23.00 uur. Denk je om je toegangskaartje en je schoolpasje?