Kom je ook bij ons langs?

Kom je ook kennismaken met het Kennemer College mavo-havo? We openen onze deuren op verschillende momenten, zodat je lekker kunt rondkijken, interessante lesjes kunt volgen, leuke proefjes en natuurlijk veel informatie krijgt over jouw nieuwe school. Uiteraard zijn je ouders ook welkom! Daarnaast organiseren we voor je ouders nog een speciale informatieavond.

Informatiemarkt

Voor wie: ouders en leerlingen van groep 8

Wanneer: donderdag 18 november

Tijd: 17.00-19.30 uur

Klik hier voor meer info.

De filmpjes hiernaast geven een leuk actueel beeld van ons onderwijs en de manier waarop wij omgaan met de diverse aspecten daarvan. Ook krijg je, dankzij de medewerking van onze eigen leerlingen, een oprechte voorstelling van wat onze ‘gebruikers’ vinden van onze school. Veel plezier!

#doemeemiddagen

Voor wie: leerlingen van groep 8

Wanneer: woensdag 15 en donderdag 16 december

Tijd: vanaf 14.30 uur

De #doemeemiddagen zijn voor alle leerlingen die het leuk vinden om dingen te maken en te doen. En laat dat nou heel goed kunnen op onze school! Tijdens de #doemeemiddagen kun je van de sfeer proeven bij ons en ook laten zien wat jij kan. Dus, zit je in groep 8 en denk je erover om volgend jaar op onze mavo-havo te starten? Kom dan bij ons langs en doe mee!

Kennismakingslesjes

Helaas moet wij u melden dat we hebben moeten besluiten om de kennismakingslesjes in week 2 en 3 voor groep 8 te annuleren. Indien er versoepelingen komen binnen de maatregelen zullen we de lesjes opnieuw overwegen. Wij houden u op de hoogte.

Informatieavond – online

Voor wie: ouders van groep 8

Wanneer: donderdag 3 februari 2022

Aanvang: 19.00 uur

Klik hier voor de opname van de online avond.

Open Huis

Voor wie: leerlingen van groep 8

Wanneer: woensdag 9 februari 2022

Tijd: van 16.00 tot 20.00 uur

Mevrouw Solbes, onze teamleider onderbouw, heeft alle handige info voor de ouders van groep 8 op een rij gezet in een brief.

Kom je ook naar onze school?

Meer over ons