Kom je ook naar
onze Open Dag?

Kom je ook kennismaken met het Kennemer College mavo? We openen onze deuren op verschillende momenten, zodat je lekker kunt rondkijken, interessante lesjes kunt volgen, leuke proefjes en natuurlijk veel informatie krijgt over jouw nieuwe school. Uiteraard zijn je ouders ook welkom! Daarnaast organiseren we voor je ouders nog een speciale informatieavond.

Informatiemarkt

Voor wie: ouders van groep 8

Wanneer: donderdag 18 november

Tijd: 17.00-19.30 uur

(Deze avond heeft vorig jaar vanwege de Coronamaatregelen online plaatsgevonden middels een livestream voor ouders en toekomstige leerlingen. Op deze manier konden wij jullie  informeren over ons onderwijs. Daarnaast zijn een drietal presentaties aangeboden:

  • De brugklas – aanmelding
  • Maatwerk onderwijs – leerroutes
  • Ondersteuning – dyslexie

In de filmpjes hiernaast wordt een en ander nogmaals uitgelegd. De filmpjes geven een leuk actueel beeld van ons onderwijs en de manier waarop wij omgaan met de diverse aspecten daarvan. Ook krijg je, dankzij de medewerking van onze eigen leerlingen, een oprechte voorstelling van wat onze ‘gebruikers’ vinden van onze school. Veel plezier!)

#doemeemiddagen

Voor wie: leerlingen van groep 8

Wanneer: woensdag 15 en donderdag 16 december

Tijd: vanaf 14.30 uur

De #doemeemiddagen zijn voor alle leerlingen die het leuk vinden om dingen te maken en te doen. En laat dat nou heel goed kunnen op onze mavo! Tijdens de #doemeemiddagen kun je van de sfeer proeven op onze school en ons ook laten zien wat jij kan. Dus, zit je in groep 8 en denk je erover om volgend jaar bij onze mavo te starten? Bekijk dan de foto’s hiernaast.

Kennismakingslesjes

Voor wie: leerlingen van groep 8

Wanneer:
donderdag 13, vrijdag 14, maandag 17  en dinsdag 18 januari 2022

Tijd: 08.30-11.00 uur

Informatieavond

Voor wie: ouders van groep 8

Wanneer: donderdag 3 februari 2022

Aanvang: 19.30 uur

Open Huis

Voor wie: ouders en leerlingen

Wanneer: woensdag 9 februari 2022

Tijd: van 16.00 tot 20.00 uur

Kom je naar onze mavo?

Meer over ons