Kom je ook naar
onze Open Dag?

Kom je ook kennismaken met het Kennemer College mavo? We openen onze deuren op verschillende momenten, zodat je lekker kunt rondkijken, interessante lesjes kunt volgen, leuke proefjes en natuurlijk veel informatie krijgt over jouw nieuwe school. Uiteraard zijn je ouders ook welkom! Daarnaast organiseren we voor je ouders nog een speciale informatieavond.

Helaas zijn ook wij in onze mogelijkheden beperkt door de maatregelen van de overheid m.b.t. het coronavirus. Wij vragen jullie dan ook voor alle onderstaande activiteiten van tevoren aan te melden via de daartoe bestemde link, zodat wij het aantal bezoekers kunnen reguleren.

Online Informatiemarkt

Voor wie: ouders en leerlingen van groep 8

Wanneer: donderdag 19 november 2020, van 19.00 uur tot 20.30 uur

Deze avond heeft vanwege de Coronamaatregelen online plaatsgevonden middels een livestream voor ouders en toekomstige leerlingen. Op deze manier konden wij jullie  informeren over ons onderwijs. Daarnaast zijn een drietal presentaties aangeboden:

  • De brugklas – aanmelding
  • Maatwerk onderwijs – leerroutes
  • Ondersteuning – dyslexie

In de filmpjes hiernaast wordt een en ander nogmaals uitgelegd. De filmpjes geven een leuk actueel beeld van ons onderwijs en de manier waarop wij omgaan met de diverse aspecten daarvan. Ook krijg je, dankzij de medewerking van onze eigen leerlingen, een oprechte voorstelling van wat onze ‘gebruikers’ vinden van onze school. Veel plezier!

#doemeemiddagen

Voor wie: leerlingen van groep 8

Wanneer: woensdag 9 (HELAAS VOL) en donderdag 10 december 2020

Tijd: van 14.30 tot 16.30 uur

NIEUW! De #doemeemiddagen zijn voor alle leerlingen die het leuk vinden om dingen te maken en te doen. En laat dat nou heel goed kunnen op onze mavo! Tijdens de #doemeemiddagen kun je van de sfeer proeven op onze school en ons ook laten zien wat jij kan. Dus, zit je in groep 8 en denk je erover om volgend jaar bij onze mavo te starten? Meld je dan nu aan!

LET OP: Aanmelden kan t/m 6 december en we kunnen maximaal 80 leerlingen per dag inschrijven.

Kennismakingslesjes

Voor wie: leerlingen van groep 8

Wanneer: donderdag 7 en vrijdag 8 januari 2021, maandag 11 en dinsdag 12 januari, woensdag 13 januari

Tijd: van 08.30 tot 11.00 uur

Op deze dagen kun je verschillende lesjes bij ons volgen. De lessen worden door de docenten verzorgd. Zo kun je vast proeven aan het voortgezet onderwijs. De aanmelding gaat via de basisschool, dus geef je op bij jouw leerkracht van groep 8!

Doet jouw school niet mee? Meld je dan aan via deze link of stuur een mailtje aan mevrouw Solbes: a.solbes@kennemercollege.nl.

Pas op: inschrijven kan tot uiterlijk 27 november.

Informatieavond

Voor wie: ouders

Wanneer:  donderdag 14 januari 2021, aanvang 19.30 uur

Fysiek of online? In december zal duidelijk worden hoe de opzet van het Open Huis eruitziet.

Als voorproefje op het Open Huis geven we aan alle geïnteresseerde ouders informatie over onze school. Thema’s zijn o.a.: gepersonaliseerd leren, ondersteuning, naar de brugklas, dyslexie, talentstromen, mavo/havo-klassen en aanmeldingsprocedure.

Open Huis

Voor wie: ouders en leerlingen

Wanneer: woensdag 20 januari 2021 (van 16.00 tot 20.00 uur)

Fysiek of online? In december zal duidelijk worden hoe de opzet van het Open Huis eruitziet.

Normaal gesproken is vrijwel de hele school open, inclusief natuurlijk de vernieuwde verdiepingen. Iedereen is welkom om in de ruimtes van het gebouw rond te lopen. En wij zijn allemaal aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden, ook onze leerlingen (in paarse polo’s) willen jullie graag begeleiden tijdens een rondleiding door het gebouw en de sportbox. Er is veel informatie te verkrijgen over de verschillende vakken, leren leren, schoolreizen, sporten, dagstart/weeksluit, dyslexie, de bovenbouw en natuurlijk nog veel meer.

Kom je naar onze mavo?

Meer over ons