Kom je ook naar
onze Open Dag?

Kom je ook kennismaken met het Kennemer College mavo? We openen onze deuren op verschillende momenten, zodat je lekker kunt rondkijken, interessante lesjes kunt volgen, leuke proefjes en natuurlijk veel informatie krijgt over jouw nieuwe school. Uiteraard zijn je ouders ook welkom! Daarnaast organiseren we voor je ouders nog een speciale informatieavond.

16-12: Door de recente maatregelen van de overheid m.b.t. het coronavirus zijn de activiteiten in januari noodgedwongen afgelast, verplaatst of aangepast. Zie hieronder.

Online Informatiemarkt

Voor wie: ouders en leerlingen van groep 8

Wanneer:

Deze avond heeft vanwege de Coronamaatregelen online plaatsgevonden middels een livestream voor ouders en toekomstige leerlingen. Op deze manier konden wij jullie  informeren over ons onderwijs. Daarnaast zijn een drietal presentaties aangeboden:

  • De brugklas – aanmelding
  • Maatwerk onderwijs – leerroutes
  • Ondersteuning – dyslexie

In de filmpjes hiernaast wordt een en ander nogmaals uitgelegd. De filmpjes geven een leuk actueel beeld van ons onderwijs en de manier waarop wij omgaan met de diverse aspecten daarvan. Ook krijg je, dankzij de medewerking van onze eigen leerlingen, een oprechte voorstelling van wat onze ‘gebruikers’ vinden van onze school. Veel plezier!

#doemeemiddagen

Voor wie: leerlingen van groep 8

Wanneer:

Tijd:

De #doemeemiddagen zijn voor alle leerlingen die het leuk vinden om dingen te maken en te doen. En laat dat nou heel goed kunnen op onze mavo! Tijdens de #doemeemiddagen kun je van de sfeer proeven op onze school en ons ook laten zien wat jij kan. Dus, zit je in groep 8 en denk je erover om volgend jaar bij onze mavo te starten? Bekijk dan de foto’s hiernaast.

Kennismakingslesjes

Voor wie: leerlingen van groep 8

Wanneer:

Tijd:

Door de sluiting van alle scholen en de verregaande corona-maatregelen van het Kabinet hebben wij de beslissing moeten nemen om de kennismakingslesjes op dit moment niet door te laten gaan. Alle deelnemende scholen zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Informatieavond

Voor wie: ouders

Wanneer:

Door de recente maatregelen van het Kabinet zal deze activiteit in januari helaas geen doorgang kunnen vinden. Ouders die hebben aangegeven graag geïnformeerd te willen worden, zullen persoonlijk worden benaderd.

Open Huis live

Voor wie: ouders en leerlingen

Wanneer: woensdag 10 februari 2021 (van 18.30 tot 20.00 uur)

Online: Het Open Huis zal dit jaar volledig online plaatsvinden.

Vanaf 18.30 uur zullen we u een film laten zien waarin u een rondleiding krijgt door ons mooie gebouw. Om 19.00 uur starten we de live presentaties over diverse onderwerpen en uiteraard kunt daarop reageren via een directe chatfunctie. Voor iedereen die zich heeft aangemeld hebben wij een leuke ‘goodiebag’ beschikbaar die kan worden afgehaald op school op maandag 8 of dinsdag 9 februari volgens een van tevoren afgesproken tijdstip. U kunt hier een tijdstip afspreken. Pas op: u kunt maar één keer aanmelden voor de goodiebag.
Ook kunt u kennismaken met de verschillende vaksecties. De vaksecties zullen minilesjes opnemen die na 10 februari beschikbaar zullen zijn op de site.

U kunt helaas niet meer insturen.

Kom je naar onze mavo?

Meer over ons