Het beste van
twee werelden

Op het Kennemer College mavo leer je vanuit leerdoelen. Hierdoor weet je precies wat je moet leren. Niet de taken die je doet om je leerdoelen te behalen staan centraal, maar het leerdoel zelf. Om je leerdoel te bereiken kun je besluiten om sommige taken wel te doen en andere niet. Om deze manier van leren mogelijk te maken leer je met behulp van de online Learning Portal op je eigen device.

Learning Portal

Dit is een digitaal systeem dat zorgt voor inzicht en overzicht in je leerproces. Hier kun je plannen in een digitale agenda, staan alle leerdoelen die je in een schooljaar kunt behalen en ook alle taken die je kunt maken om die doelen te behalen. Alles in één overzichtelijk systeem, dat je altijd en overal kunt bereiken.

Blended learning

Leer je nou altijd digitaal, vanuit de Learning Portal? Nee. Je krijgt teksten en opdrachten ook op papier aangeboden. Wij zorgen voor een goede mix van leren met en zonder een device. Dit noemen wij blended learning.

Aanschaf iPad – schooljaar ’18/19

Voor het leren in de online Learning Portal is het belangrijk dat je in het bezit bent van een tablet/iPad. Wij adviseren je ouders om een iPad aan te schaffen, omdat de batterij hiervan langer mee gaat, deze betrouwbaar en bijzonder gebruiksvriendelijk is.

Wij hebben een leverancier bereid gevonden om de iPad tegen een scherpe prijs aan te bieden. Voor alle iPads geldt dat de simpelste uitvoering (32GB met WiFi) ruim voldoende is voor het gebruik op school.

Per 20 juni 2018 is deze te bestellen via de bestelwebshop:
https://kennemercollege.choose-it.nl.

Eenmalige korting

Om jullie tegemoet te komen in de kosten biedt het Kennemer College mavo voor nieuwe leerlingen in de brugklas een eenmalige korting aan van € 100,-. Jullie ontvangen hiervoor een vouchercode die gekoppeld is aan de registratie bij onze school. Bij de betaling kunnen jullie ervoor kiezen om de iPad in één keer te betalen of in 36 maandelijkse termijnen. Voor beide opties is een verzekering af te sluiten.

Lees hier meer informatie over de aanschaf.

Vragen of meer informatie?

Mochten jullie vragen hebben over installatie of andere zaken die de iPad betreffen, neem dan gerust contact op met onze servicedesk:
servicedesk@kennemercollege.nl.