Ouderraad

De Ouderraad van het Kennemer College mavo vertegenwoordigt op een actieve manier de belangen van alle ouders van wie de kinderen leerling zijn op de mavo.

De ouderraad signaleert en discussieert met - en adviseert de schoolleiding over een breed scala aan onderwerpen die voor ons, onze kinderen en de school van belang zijn. De school houdt de ouderraad mede op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierbij kunt u denken aan het gepersonaliseerd leren, de learning portal, formatief toetsen, (ver)bouwplannen, informatieavonden en het open huis, wat speelt er in de MR, promotiedoeleinden, inrichting van de school, enz. enz.

Op deze manier bent u als ouder altijd op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u meepraten over op handen zijnde veranderingen.

Bovendien werken de leden mee aan schoolactiviteiten. Bijv:

  • Gezondheid en veiligheid op school (het waterproject)
  • Speciale projecten op school (denk aan de kerstactiviteiten)
  • Open Dag Mavo
  • Diplomeringsavonden
  • Invulling speciale wensen (financiële ondersteuning mediatheek, het aanbod van etenswaren in de kantine, inrichtingselementen schoolplein, aankleding studieruimten, en dergelijke.)

                                   
Samen zetten we ons ervoor in om de schooltijd van uw kind op het Kennemer College zo goed en plezierig mogelijk te laten verlopen, in een zo prettig mogelijke omgeving. Wanneer u meer wilt weten over de Ouderraad, als u suggesties heeft of als u een vergadering wenst bij te wonen, dan kunt u altijd contact opnemen met één van de leden van de Ouderraad. U kunt dit kenbaar maken via het volgende mailadres:

mavo@kennemercollege.nl o.v.v. "ouderraad"


Ook als u  belangstelling heeft om de Ouderraad te versterken,  bent u van harte welkom!

Marcel Scheerman, Louise Delgman, Brenda Spaargaren, Astrid Valkering, Karel Kloos, Natalie Heijne en Wendy Lith